Zamislite mjesto prilagođeno vašem zadovoljstvu.

O lokaciji

Crna Gora je mala balkanska država smještena na jugu Jadranskog mora. Nigdje drugdje ne možete pronaći toliko prirodnih ljepota, raskošnih planina, srednjovjekovnih sela, bistrih jezera, brzih rijeka i uskog pojasa prelijepih plaža duž njegove jadranske obale, kao u Crnoj Gori.

Tivat je obalni grad na jugozapadu Crne Gore, smješten u središnjem dijelu Bokokotorskog zaliva. To je savršeno mjesto za rad, opuštanje i sticanje stvarnog smisla u svakodnevnom životu Crne Gore. Tivat ima vazdušnu luku koja se nalazi samo 3 km južno od grada.

Luksuzni kompleks, Porto Montenegro, u Tivtu čini da se osjećate kao da ste naišli na filmski set koji opisuje Francusku rivijeru. Najveće i najljepše jahte, koje plove pod zastavama iz cijelog svijeta, došle bi i odsjele u Tivtu u Porto Montenegro - najluksuznijem jaht odmaralištu u Sredozemnom moru.

Crna Gora, s novom višemilionskom marinom, je postala magnet za bogate jahte. No, izvan ovog obilnog prizora, obala ostaje pitka i prijateljska, s mnoštvom sela optočenim strmom obalom, nenatrpanim plažama i zadimljenim restoranima.