Zamislite mjesto prilagođeno vašem zadovoljstvu.

O nama

La Roche je hotel za odmor sa 5 zvjezdica u Tivtu, smješten uz Jadransko more.
Hotel je sagrađen u klasičnom stilu, sa sofisticiranim enterijerom koji nudi devet prijatnih soba i komfornih apartmana od 34m2 do 72m2, sa spektakularnim pogledom na zaliv Boke Kotorske, okružen stjenovitim brdima i hotelskom plažom.

Hotel je udaljen 3 km od internacionalnog aerodroma Tivat, smješten u neposrednoj blizini centra grada, na samo par koraka od svih turističkih atrakcija, zabave i noćnog života. Ovo skriveno mjesto sa svojom tipičnom mediteranskom klimom je savršena destinacija za Vaše sljedeće putovanje, bilo da dolazite automobilom, avionom ili jahtom. Hotel je udaljen svega 1 km od najbliže marine – Porto Montenegro.

Uz prelijep pogled na Bokokotorski zaliv i najnevjerovatniji zalazak sunca, boravak u La Roche-u prilagođen je potrebama gostiju. Nudimo jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Moderni sadržaji nude odličnu udobnost tako da se gost može povući iz gužve i svakodnevnice. Usluge se pružaju tako da iskustvo gosta bude jedinstveno. Bez obzira da li je namjera da provedete neko vrijeme u umirujućoj i opuštenoj atmosferi ili da uživate u brojnim zabavnim događajima i aktivnostima, hotel La Roche je pravi izbor.

Naše ljubazno osoblje na raspolaganju vam je u svakom trenutku. Nudimo personalizovanu uslugu, prilagođenu svakom gostu. La Roche mora da posveti posebnu pažnju detaljima i pruži odličan izbor.

Mi ćemo Vam sa zadovoljstvom pružiti sljedeće usluge:

  • Usluge konsijerža
  • Restoranske preporuke i rezervacije
  • Privatne ture po Vašoj želji
  • Organizacije događaja
  • Aranžman za medeni mjesec
  • Usluge transfera
  • Ekskurzije brodom
  • Iznajmljivanje jahti
  • Vožnju helikopterom

O Tivtu

Bez obzira odlučite li se doći morskim putem ili spuštanjem s kopna, Boka Kotorska će vas jednako oduševiti. Izgleda kao da su se planine razdvojile i more je prepustilo svoje obronke. Gradovi bogati istorijom, umjetnošću i ljepotom baštine prepleteni su poput bisera duž obale.

Tivat je centralno smješten u zalivu Boka Kotorska. Pored toga, Tivatski zaliv najveći je od četiri postojeće manje uvale u Boki Kotorskoj i svojim jedinstvenim izgledom zadivljuje svakog posjetioca. Uz obalu Tivta nalaze se male atraktivne uvale, lagune i brojne plaže čija ukupna površina iznosi oko 30.000m². Tivat je ujedno i jedina vazdušna luka na crnogorskom primorju.