Zamislite mjesto prilagođeno vašem zadovoljstvu.

La Pirogue

La Pirogue je ležerni porodični restoran koji se ponosi korištenjem najboljih, svježe dostupnih sastojaka. Služeći doručak, ručak i večeru, La Pirogue je poznat po svježoj i ukusnoj hrani.

Suptilnost i gracioznost karakterišu ovaj restoran, koji je na ovom području dobro poznat po pažljivoj, nenametljivoj usluzi i besprijekornoj kuhinji. Jelovnik je fokusiran na ribu i meso na roštilju i mediteransku kuhinju u stilu Crne Gore. Upravo ulovljena morska hrana i teletina u svojoj raznovrsnoj inkarnaciji nemoguće su nježni i zadovoljavajući.

Ono što nas razlikuje su uvijek svježe namirnice i iskrenost našeg ljubaznog osoblja. Naš najveći izazov je postići savršenstvo upotrebom jednostavnih kombinacija ukusa koji naglašavaju prirodni ukus lokalnih, svježih sastojaka. Iskrenost je vrlo cijenjena u La Pirogue, pa volimo čuti iskrene komentare iz srca naših gostiju.

Iako je većina ljudi fokusirana na hranu, uživaćete u nevjerovatnom interijeru restorana uz pogled na more i jednostavan, ali elegantan dekor. Uz izvanredan pogled, naš prostrani restoran ima dvije terase, manju gornju sa 26 mjesta za sjedenje, a donju za 84 sjedeća mjesta. Kapacitet restorana unutra je 28.